Dr. Kormos Zsuzsanna ügyvéd

2012-ben szereztem meg diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán. Több, mint tíz éve dolgozom ügyvédi irodában, illetve 2017. óta egyéni ügyvédként.

Munkám során igyekszem a lehető legnagyobb körültekintéssel eljárni. Vallom, hogy bár mindig a legjobb forgatókönyvre számít az ember, mégis érdemes a legrosszabbra is felkészülni, lehetőség szerint azt megelőzni. Ennek megfelelően feltárom az ügy releváns körülményeit, felhívom Ügyfeleim figyelmét az esetleges kockázatokra és tájékoztatom Őket a megoldási lehetőségekről. Ügyfeleim érdekeinek védelmében akár az eredeti elképzelésüktől eltérő jogi lépést is javaslok számukra.

Az érintett jogterületeken igyekszem magam folyamatosan továbbképezni, a tudásomat elmélyíteni, ezért rendszeresen veszek részt képzéseken, előadásokon.

Ha hozzáértő, lelkiismeretes, megbízható és munkájára is igényes ügyvédre van szüksége, forduljon hozzám bizalommal!

Dr. Kormos Zsuzsanna

Rólam mondták

Rengeteg elégedett ügyféllel dolgoztam együtt

„Régóta ismerem Zsuzsannát, így nem volt kérdés, hogy Őt kérjük fel ügyvédünknek ingatlan vétel okán. Kb. 3 évig tartott, míg megtaláltuk az igazit és ez idő alatt sok-sok alkalommal rugalmasan, türelmesen, profi szakértelemmel állt rendelkezésünkre. Végül 2021 nyarán sikerült beleszeretnünk a létező legproblémásabb "családi házba".


Tájékoztatott minket, hogy hosszú, bonyolult, de nem lehetetlen menet lesz. Mindig minden lépést alaposan átbeszéltünk, de sokszor kemény és határozott fellépésre volt szükség. Zsuzsannának hála 1 évvel később rendezett okiratokkal, tehermentes ház adásvételi szerződését írtuk alá és vehettük át a kulcsokat.

F-Sz. Noémi

„Zsuzsannával két alkalommal is szerencsém volt együtt dolgozni, lakásvásárlás okán.


Nagyon meg voltam elégedve, mert bármi jogi bizonytalanság esetén nyugodt szívvel fordulhattam Hozzá, aki mindig alaposan, érthetően és türelmesen elmagyarázta a helyzetet, felhívva a figyelmem az esetleges rizikókra, ugyanakkor biztos megoldása is volt a kérdéses jogi helyzetekre.”

V. Virág

„A saját társasházi lakásunk vásárlásakor találkoztunk, mint az eladó által delegált ügyvéd. Annak ellenére, hogy az egyszerű adásvétel helyett egy hitellel és CSOK-kal támogatott, az egyszerű lakásvásárló által nehezen vehető akadályokat kellett leküzdeni a pénzintézetekkel. Mindez Önnel sikerült!


Az Ön által írt szerződéseket a pénzintézetek is elfogadták, és a több fizetési ütemet és feltételt tartalmazó ügylet sikeresen lezárult mindenki megelégedettségére. A társasházi jogi útvesztőkben is gondosan és hozzáértéssel járt el.”

R. Gábor

„Többször is tapasztaltuk, hogy Zsuzsanna az ingatlanjog területén nagy tapasztalattal rendelkezik. Gyors, precíz és szakértelme miatt már több, mint 8 éve a családunk ügyvédje. Legyen szó adásvételről vagy bérbeadásról a legapróbb részletekre is odafigyelve dolgozik. Társasház alapításában is mellettünk állt végig. Szívből ajánlom az ügyvédnőt!”

Sz. Gabriella

„Zsuzsanna segített már több ingatlan adásvételünknél is, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Mindig gyorsan és precízen dolgozik, több rizikós helyzetet kerültünk már el amiatt, mert körültekintően és alaposan dolgozott. Azoknak ajánlom, akiknek nincs idejük odafigyelni minden apróságra, Zsuzsanna segít mindenben.”

D. Gábor

„Nagyon meg vagyok elégedve munkájával, minden jogi kérdésben teljeskörű választ kaptam. Az adott ügy minden részletére odafigyelt, és maximálisan az érdekeinket képviselte. Ezek a tulajdonságok rendkívül fontosak, ha egy perben azt szeretnénk, hogy pontosan és korrekten legyen az érdekünk képviselve.


Csak ajánlani tudom a munkáját!”

V. Attila

„Kiváló felkészültség és precizitás jellemzi az Ügyvédnő munkáját. Bátran ajánlom mindenkinek, aki biztos kezekben akarja tudni a saját ügyét!”

B. Petra